barbara's bobilblogg

barbara's bobilblogg

bobilblogg

mannen i mitt liv, bikkja og jeg skal på 3 ukers bobiltur... for å overleve tenkte jeg å skrive litt om det (skriving kan jo være terapi...) Turen starter i morgen...

ferden nordover

bobilPosted by barbara gåskjenn Thu, August 11, 2011 02:01:53

Isteden for å starte tidlig mandags morgen, kom vi ikke avgårde før midt på dagen. Isteden for å pakke bobilen ferdig hjemme skulle all bagasje for 3 uker (klær til hver anledning...og ditto sko), bikkje-mat og 2 sykler lastes i Caravellen for så overflyttes til bo-bilen vi har leiet, for å slippe å kjøre frem og tilbake. For så vidt greit nok, men noen kilometer før overtagelsen fant mannen i mitt liv ut at det kanskje ikke var så lurt å møte bo-bileieren sammen med bikkja vår, siden han ikke hadde avtalt noe om kjæledyr. Så i passende avstand ved et galleri noen kilometer unna blir bikkja og jeg satt av på landevei for så å blir plukket opp igjen etter bil bytte! Det gikk en time og det gikk 2 timer...galleriet var stengt...begynnte å gjøre meg en del tanker...men vi blir hentet til slutt!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.